Blogy

Čo prinesie StorPic vašej firme?

Ako robiť recenzné programy precízne, prehľadnejšie a lacnejšie.

StorPic nie je aplikácia, ktorú sme si vymysleli, lebo sme chceli nový projekt v našom portfóliu. StorPic sme vymysleli, pretože sme ho sami potrebovali.

Potrebujeme recenzie a na kolene to už nejde!

"84% ľudí verí online recenziám ako svojim priateľom." https://www.inc.com/

Už niekoľko rokov sami spravujeme niekoľko recenzných programov. Prečo, aké výsledky možno od recenzií očakávať, k čomu pomôžu recenzné programy sa môžete viac dočítať v ďalších našich blogoch.

Zvyčajne po dvoch, troch mesiacoch, relatívne veľmi skoro od spustenia recezného programu sme sa dostávali do bodu, keď sme prestávali mať prehľad v desiatkach recenzií, blogov, hodnotení na recenzných portáloch, hviezdičkách na Google Places, Facebookových profiloch, zverejnených odkazoch na sociálnych sieťach. Kontrolovanie podmienok, ktoré sme chceli, aby recenzenti splnili nám zaberalo úctyhodný pracovný čas. Udržiavanie prehľadu, ktorý recenzent je aktívny, ktorému je potrebné poslať odmenu za recenziu či ďalší produkt na recenzovanie sa stávalo neprehľadným a náročným.

Jednoducho manažovanie recenzných programov a získavanie recenzií prestávalo byť precízne ale hlavne ekonomické. Recenzie sa nám prestali oplácať.

"Nechajte iných povedať váš príbeh." Motto Storpicu

Čím je alebo môže byť pre vašu firmu StorPic ?

StorPic je aplikácia získavanie, kontrolu a manažovanie recenzií na produkty, služby a obchodné prevádzky.

Komu StorPic pomôže a kto by ho mal využivať?

"77% ľudí čita online recenzie predtým ako sa rozhodnú pre kúpu." https://www.business.com/

Nie, naozaj nechceme byť lacnými marketérmi, ale sme naozaj presvedčení, že každá firma, ktorá považuje marketing za dôležitý. 

V duchu našho sloganu "Nechajte iných povedať váš príbeh,"  je StorPic vynikajúcim nástrojom na šírenie dobrých skúsenosti s vašim produktom, službou alebo prevádzkou pre:

  •   Produkty

    Skúsenosti s mobilným telefónom, vysávačom, kúrenárskym systémom, autom, zážitok z čítania knihy, názor na mikrovlnku, vodovodnú batériu, na akýkoľvek produkt sú najdôležitejším faktorom pri rozhodovaní sa o kúpe produktu.

     
  • Služby a obchodné prevádzky

    Uvedomili ste si, že ubytovacie zariadenia, chaty, kúpaliská, hotely, reštaurácie, kaderníctva, diskotéky si ľudia vyberajú podľa skúsenosti iných? Ak sa tam cítia iní dobre, ak prevádzka má veľa recenzií a názorov považujú ju za osvedčenú, zabehnutú a veľmi pravdepodobne sa pre ňu rozhodnú.


     

Ďalšie blogové príspevky

Náklady na knižný recenzný program

Kalkulujete a rátate s nákladmi na marketing v cene knihy? Jednou z položiek tejto kategórie...

Čo je to StorPic pre firmu

Existuje množstvo služieb, ktoré získavajú data a analyzujú vašu online prítomnosť vo...

Pridať komentáre